Qui som


Se’ns coneix com els “forners d’Òdena” o “Forn d’Òdena“, som un forn que amb cura i mims, no volem deixar la qualitat a un costat per arribar al paladar de cada client en una llesca de pa. Forn del Poble, crea cadascuna d’aquestes receptes que ens van enamorar en el passat i que ens enamoraran en el futur.

Som forners de tradició antiga, elaborem pa per tota la comarca de l’Anoia, passant per Òdena, Igualada, Vilanova del Camí o Santa Margarita de Montbui entre d’altres.

Des de l’antiguitat, el pa ha estat un ofici de pares i fills, arribant als nostres dies tal com antany ho elaboraven. Amb la màxima qualitat, realitzant receptes que ens recorden al nostre passat, creant artesanalment cadascun dels nostres productes.

Amb la il·lusió i l’afany per arribar al cor de més persones, Forn del Poble, innova per donar més qualitat i satisfacció als clients i aportar una nova mirada al futur amb reminiscències al passat. Donant a oferir gran varietat d’elaboracions des de brioixeria, pastisseria i pa.